[pic=99_1260732330.JPG][pic=99_1260731918.JPG][pic=99_1260732241.JPG][pic=99_1260731473.JPG][pic=99_1260731447.JPG][pic=99_1260731421.JPG][pic=99_1260731388.JPG][pic=99_1260731357.JPG][pic=99_1260731319.JPG][pic=99_1260731283.JPG][pic=99_1260731254.JPG][pic=99_1260731208.JPG][pic=99_1260731177.JPG][pic=99_1260731146.JPG][pic=99_1260731118.JPG]Bart Buls was de bekende Herentalsenaar van dienst voor de aftrap van deze wedstrijd. Ook Bart Buls kon de thuisploeg geen geluk brengen. VC Herentals hield in de eerste helft met degelijk weerwerk de 0-0 op het bord. In de 50' viel de 0-1 na mistasten in de thuisdefensie. De 0-2 kwam er in de 66'. Van de Poel scoorde beide doelpunten. De thuisploeg kon geen vuist meer maken. Van Ende pakte op het einde van de wedstrijd nog zijn tweede gele kaart, rood dus. Volgende week reist VC Herentals naar Schoten voor een heuse zespuntenwedstrijd.[i]Extra verslag Kurt & Wendy Van Leemput/VC/ThalsFM:[/i]Herentals kon voor het eerst sinds lang opnieuw met een “valabel” elftal aantreden, al moest het uiteraard nog wel de gekwetsten Van Rompaey en Van Aerschot missen. Groot was dan ook de desillusie dat er na negentig minuten geen enkele kans kon gecreëerd worden. De eerste helft was om heel vlug te vergeten. Rond het kwartier moest Vechter een bal van de lijn keren en Coomans waagde voor Herentals zijn kans maar zijn afstandsschot miste de juiste richting. Meer viel er in de eerste helft echt niet te beleven op Sint Janneke.De tweede helft startte Herentals toch met iets meer overtuiging maar ook Steven Van Orshaegen kende geen succes met zijn verre poging. Meer gevaar kwam van Vlimmerse kant via Van De Poel die een met de achterkant van het hoofd bijna een vrije trap tegen de netten duwde. Nauwelijks twee minuten later kende Van De Poel wel succes. Een uitgespeelde aanval van de bezoekers werd vanop links perfect uitgespeeld en Van De Poel devieerde het leder in doel. De volgende fase leverde opnieuw een doelpunt op wit-zwart. Van De Poel mocht helemaal afgezonderd voor Van Den Schoor opduiken en met een knappe lob verschalkte hij de Herentalse goalie. VC was niet bij machte om er een slotoffensief uit te persen en kwam niet verder dan een kopbal van Van Orshaegen. In de slotminuut pakte Van Ende zijn tweede gele karton van de partij wat hem dus een overbodige rode kaart opleverde. Meteen is hij geschorst voor de zeer belangrijke wedstrijd van zondag op Schoten.Het is momenteel wel duidelijk dat dit Herentals zonder "ziel" speelt. Vlimmeren speelde hoegenaamd geen wereldpartij maar toch had het geen enkele moeite om rood-wit van het doel te houden. Bovendien incasseert VC Herentals quasi iedere wedstrijd wel één of meerdere vermijdbare tegendoelpunten zodat het op deze manier onmogelijk is om onderaan in het klassement weg te geraken.